Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

„Přišel čas, si vzít naši zemi zpátky!! (V. Klaus ml., 10.06.19)

Málokdy se stane, že můžeme nahlížet do vlastní budoucnosti. Před pér desetiletími bylo Švédsko zemí dveří bez klíčů, bez plotů, vstřícných klidných sousedů, vzor slušnosti a příklad národní hrdosti. To bylo Švédsko minulosti.

Švédsko dneška, země více a více drobená do ghett s různými stupni tzv. vyloučenosti, ostrůvků s vlastními pravidly, kde v některých švédské právo platí jen nahodile, kam záchranka a hasiči jezdí s policejní asistencí, kde se neroznáší pošta, ale nově i míst, dosud klidných, které si ale zločinecké gangy více a více uzurpují, kde policie nabádá rodiče, aby děti nenosily značkové věci, protože se často stávají obětí přepadů, kde se volně prodávají drogy, kde se střílí na ulicích, vybuchují ruční granáty atd.

A uprostřed toho středostavovský Sven, jehož majetek stvořily generace předků v létech bez válek a v poválečných konjukturách, majetek, který nelikvidovaly žádné reformy a revoluce, tedy echt Švéd, který doposud slyšel o těchto nepříjemnostech jen v médiích, tedy to, co prošlo, a který většinově spořádaně volil sociální demokracii nebo tzv. Umírněnou stranu a různé odnože, tedy ve švédském pojetí pravici,

Tento Sven najednou zjišťuje, že bomby a střelba, které dosud byly jen ozvěnou vzdálených problémů, přišly i mezi ně. A obětmi nejsou jen kriminální živly: jsou to jeho děti, sousedi, příbuzní.

Bomby střelba, znásilňování, ponižování domácí kultury, to je realita: zhmotněné ozvěny společenské atmosféry politické korektnosti, rakovinového bujení ideopolitických trendů hlasitě protlačovaných radikálních okrajových názorů, bezobsažných hesel s líbivou fasádou tolerance a vstřícnosti za každou cenu.

V článku „Střední třída je otřesená, když se kriminální násilí vecpalo i k nim“, Expressen, největší švédský večerník, píše o střelbě na veletrhu lodí, kde neznámý útočník v davu střelil dvacetiletého muže.V těsné blízkosti „pořádkové služby“ ho dobil dalšími výstřely. A odešel…

Naše krajanka Kateřina Janouchová píše na stránce Katerina Magazinet v reakci na tento článek: „Úzkostlivý středostavovský otec raději obětuje život svých dětí než svojí vlastní představu“.

V úvodu píše: „středostavovský otec se neodvažuje vystoupit pod vlastním jménem, třebaže je vylekaný ze společenského vývoje. On si myslí, že Švédští demokraté a snaha postarat se o svou vlastní zem, je ten největší společenský problém. (Švédští demokraté, ekvivalent dost umírněné AfD, ač v parlamentu, přesto bojkotovaná, druhá největší strana s preferencemi okolo 20 %)

Sotva kdy jsem četla něco více, co vyznačuje „švédský stav“ – kde vzdělané, myslící osoby v dobře prosperující střední třídě díky svému mlčení ze všeho nejvíce přispívají k tomu, že se Švédsko nachází v kriminálním chaosu. Anonymní akademik, otec tří dětí Rickard, je částí toho problému, zbaběle umožňující, aby jeho děti byly nucené žít ve společnosti, kde se děje bezpráví a dusí svoboda slova.“

„Rickard“, jak píše Expressen, v obavě, aby se vyhnul problémům, přestal chodit na svoje oblíbené večerní procházky, přestal jezdit na kole, přestal používat lokální spoje. Vše kvůli tomu, aby se vyhnul zločineckým tlupám, kteří se v honbě za novými trhy začínají objevovat i blízko jeho dosud klidného náměstíčka.

Kateřina zároveň poukazuje na to, že Rickard asi ani fyzicky neexistuje, možná žije jen v redakční fantazii Expressenu, sestavené z mnoha různých myšlenek, které klíčí v názorech v okruhu známých redakce. Možná jsou to čistě vlastní myšlenky novinářů, kteří takto projevují vlastní názory, ale jinak mají strach, aby projevili tyto názory veřejně a aby provětrali svojí politicky korektně nemocnou redakci, která běžně „denuncuje kritiky migrační politiky jako pravicové populisty a fašisty“.

Podobnost čistě náhodná i v českém mediálním světě?

„Rickard“, píše Kateřina, „je typický pro Švédsko, kde 80 % volí strany, které rozebírají veřejné blaho, které šišlají na vrahy a teroristy, strany, které vytváří gigantickou nespravedlnost, kde daňoví poplatníci platí bláznivé azylové projekty, kde tisíce mužů s nejasnou minulostí se pohybují volně po zemi jako vlci vpuštění mezi nevinné, slepé a naivně blábolící ovce. Jedna taková ovce, starší žena, která se věnovala integraci, názorově vymytá idiotskou myšlenkou o všeobjímající dobrotě, nesené ideologickou vlnou politické korektnosti, která nemá problém obětovat svoje oddané, byla minulý týden zavražděná“.

V tzv. vyloučené oblasti, stockholmské Ringeby, kde bydlí více jak 90 % azylantů a imigrantů, volí sociální demokracii, spolustvořitele korektního světa, světe div se, více jak 90 % voličů.

Kateřina Janouchová uzavírá svůj článek: „Nás, co říkáme veřejně co si myslíme, je stále málo. Ty velké masy se sestávají z bezpáteřních středostavovských individuí, které se nechají ponižovat a potlačovat. Muži, kteří ztratili instinkt bránit svoje ženy a děti, svoji vlast. Protože to je přece „nacionalismus“, a před ním se musíme chránit více než před ústím pistole strčené do pusy!“

My je tady nemáme, okřídlená věta, která se dává tušit po přečtení tohoto článku. Ten článek ale není o migraci. Ten článek je o stavu společnosti. O stavu, který vytvořila názorově politická korektnost, kde je fuj říkat, že tato země je naše, že tady jsou naše pravidla, že tady to bude podle nás.  

Žijeme v zemi, kde 70 % zákonů a nařízení přicházejících z cizího mocenského centra, naši zákonodárci, tedy zvedači rukou, odsouhlasí bez jediné námitky, protože námitky jsou zbytečné a nic nezmění.

V minulém režimu 99 % voličů hlasovalo pro NF. Najdi rozdíl.

Nic více tu tragiku naši závislosti nedokumentuje, než 17 hodin projevů v parlamentu, opravte mne, jestli se o nějakou bezobsažnou hodinu projevů mýlím, 17 hodin, energie zbůhdarma vyplácaná na problém, který političtí matadoři sami způsobili a který v 17 hodinách zhmotnili v sebemrskačský klacek.

Postupně nás učí si v tichosti zvykat na to, že je zbytečné se ozvat, protože se nic nezmění.

Zbytečné to není. Stále máme čas. Stále tu neplatí budoucnost, která je ve Švédsku realitou.

 

Ostatně soudím, že „přišel čas si vzít naši zemi zpátky“.

 

Otto Černý

Autor: Otto Černý | pátek 5.7.2019 9:42 | karma článku: 43,26 | přečteno: 2367x
  • Další články autora

Otto Černý

Řád neřád...

Nebo neřádstvo v řádech. Ústavní soudce Rychetský nedostane řád, který už mu byl navržený. Ne proto, že by mu patřit neměl, ale kvůli jeho soudcovské iniciativě ohledně změny volebního zákon.

13.2.2021 v 16:47 | Karma: 19,89 | Přečteno: 758x | Diskuse| Politika

Otto Černý

(Ne)Sebevražda Anety R. – mičurinství policie a soudních znalců

Mičurinské pokusy patří do jiného ranku než policejní vyšetřování, znalecké posudky, ale když se práce neprovádí do důsledku, čert ví, co z toho vykvete.

8.8.2020 v 20:48 | Karma: 36,20 | Přečteno: 1967x | Diskuse| Společnost

Otto Černý

Franta Sauer z Prahy 6

Obrazoborci jsou zvláštním typem lidí, kterým se daří nejvíce v situacích, kdy je nic neohrožuje. Takové parádní hrdinství, co nestojí víc než nějakou tu motyku nebo provaz, případně jeřáb.

4.4.2020 v 18:17 | Karma: 41,28 | Přečteno: 1908x | Diskuse| Politika

Otto Černý

Bolševník velkolepý a Karla Maříková

Bolševník velkolepý! Impozantní, dravá, životaschopná rostlina. Superlativy dostanou trhliny, když zjistíme, že jde o obtížný, těžko zničitelný nepůvodní invazní druh, který se musí likvidovat už u kořenů, nenechat vykvést.

9.3.2020 v 14:57 | Karma: 38,29 | Přečteno: 1370x | Diskuse| Politika

Otto Černý

Odkaz Stiega Larssona – Po stopách vraždy O. Palmeho

Před týdnem proběhl v knižním obchodě Dobrovský křest knihy Jana Stocklassy: „Odkaz Stiega Larssona – Po stopách vraždy Olofa Palmeho.

14.3.2019 v 13:27 | Karma: 12,53 | Přečteno: 368x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Mohly by hlídat tisíce dětí. Většině z dětských skupin ale stát nedá peníze

26. dubna 2024

Premium Míst pro děti ve školkách je zoufalý nedostatek. Státu se pro letošek přihlásilo 180 lidí z...

Izraelský ministr Ben Gvir měl nehodu, auto po nárazu skončilo na střeše

26. dubna 2024  19:04

Izraelský ministr národní bezpečnosti Itamar Ben Gvir měl autonehodu ve městě Ramla ve středu země....

EU se od zemí jako Česko naučila hodně o Kremlu i Putinovi, řekla Leyenová

26. dubna 2024  18:09,  aktualizováno  18:29

Díky hořkým zkušenostem, které mají země ze středu a východu Evropy se Sovětským svazem, se...

Zkusil unést hocha ze školky, vydával se za jeho matku. Mladík dostal rok vězení

26. dubna 2024  18:16

Nejprve telefonicky a poté i osobně se čtyřiadvacetiletý muž snažil vynutit si vydání chlapce z...

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.

  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1827x
zastánce tradičních hodnot, které se přirozeně utvářely s vývinem společnosti a na nichž stojí základy naší evropské civilizace, aktivní odpůrce sovětské invaze, pol. vězeň, signatář CH77, emigrant ve Švédsku, redaktor Severských Listů, nyní v ČR. Zastánce de Gaullových ideí Evropy od Lisabonu až po Vladivostok.

Aktivní člen Trikolora hnutí občanů-

"Co je možné se udělalo, co je nemožné, se udělá!"

Seznam rubrik