Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FKL

Karel Kubrt a tchýně

18. 2. 2012 10:09
Kostrbatosti

se lze vyhnouti významovým překladem, neboli ,,přebásněním.´´ Jinak díky za vhled do duše feministické muslimky. Krásně eufemistické označení pro hlupku. ;-)

0 0
možnosti

Ottis300

18. 2. 2012 11:55
Re: Kostrbatosti

Díky za komentář. To je to, co asi neumím, příliš se držím slov, pak z toho vznikne trochu stavebnice.

0 0
možnosti
MR

iluminat

17. 2. 2012 21:08
problem v Evrope neni Islam jako takovy, muslimove uz bydli

v Evrope dost dlouho, nekde dost dlouho (Balkan) ale problem je Evropska politika ktere nerozumim kdybych nad tim premyslel donekonecna. Podporuji fanatiky a samotni obycejni muslimove nad tim krouti hlavy. A nejen doma, ale venku.  Lybie, v cem to Evrope prospelo? Nicim. Kadafi byl terorista ale ti co vladnou dnes jsou horsi, i casem pro Evropu.

A Syrie, Assad je diktator ale ti co prijdou po nem budou horsi. Pro Evropu casem take ( a neni tam ropa, tim si prostacci vzdy vse vysvetli)

1 0
možnosti
JRJ

Já rád játra

17. 2. 2012 21:51
Re: problem v Evrope neni Islam jako takovy, muslimove uz bydli

Srbove si sotva mysli ze ti muslimove keri jsou v Evrope uz dlouho jsou naprosto neskodni.

1 0
možnosti
JS

člověk z novinek

17. 2. 2012 16:34
Korán jako pilíř islámu

Problém je v tom, že Korán sám sebe vyhlašuje za přímo Bohem vyslovené Slovo. To znamená, že jde o věčný zákon, o jehož platnosti se nediskutuje. To je zásadní rozdíl oproti Bibli. Z toho plyne, že islám je nereformovatelný. Jestliže je v koránské súře "Ženy" napsáno, že Alláh "dává přednost jedněm z vás před druhými" (mužům před ženami) a že muž může svou ženu bít a vykazovat jí místo na spaní, pokud je neposlušná, pak jde o přímé slovo Boží, které nelze zrušit nebo nějak zmírnit. Byla by to svatokrádež trestaná věčným peklem. Podstatná část Koránu popisuje různé formy mučení, které Alláh používá pro ty, kdo nevyznali jediného Boha a jeho Proroka (vaření, mučení žízní, pojídání výkalů, stahování z kůže atp.). Takzvaní umírnění muslimové se musejí paradoxně zříci určitých částí Koránu, čímž ovšem přestávají být muslimy. Takže pro ně zbývají jen dvě cesty - zcela opustit islám nebo se čím dál více ke Koránu přiklánět a postupně se stát fundamentálním radikálem.

3 0
možnosti
K

kion121

17. 2. 2012 17:33
Re: Korán jako pilíř islámu

Sami muslimové říkají, že neexistuje nic jako umírněný islám, ale jen islám!!

Pochopí už někdo konečně, že tohle je jen taqíja, co cpou Evropanům do uší, dokud zde nebudou v dostatečném množství!!Pak už bude pozdě;-O

3 0
možnosti
C

CarolusMagnus3

17. 2. 2012 15:43
Islám je nepřítel všeho neislámského.

Kdo mu povoluje vstup do Evropy je nepřítel.  Pokud chceme přežití evropské civilizace, musíme zlikvidovat pátou kolonu nepřítele.

6 0
možnosti
K

kion121

17. 2. 2012 15:39
Pěkný článek!

Tady je názorně vidět, kam celou Evropu dovedla tzv.politická koreknost praktikovaná pseudohumanisty, neomarxisty, socialisty, levičáky všeho ražení a barev minimálně od konce 2WW.

I když tzv. frankfurtská škola začala škodit již dříveR^

5 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1827x
zastánce tradičních hodnot, které se přirozeně utvářely s vývinem společnosti a na nichž stojí základy naší evropské civilizace, aktivní odpůrce sovětské invaze, pol. vězeň, signatář CH77, emigrant ve Švédsku, redaktor Severských Listů, nyní v ČR. Zastánce de Gaullových ideí Evropy od Lisabonu až po Vladivostok.

Aktivní člen Trikolora hnutí občanů-

"Co je možné se udělalo, co je nemožné, se udělá!"

Seznam rubrik