Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

KSČM ve volbách do krajů zabodovala a obsazuje tam důležité posty..Zvedla se protestní vlna, ale jak půjde čas a stav společnosti bude stejný či podobný, výsledky voleb se nebudou příliš lišit..

1 0
možnosti
Foto

Za komunistů nebylo zle, pane Černý! Už se to nese nejen tichou poštou, už se o tom začíná mluvit nahlas. Oběd v dělnické restauraci (chodili tam všichni) stál deset korun - řízek, bramborový salát, dvě piva k tomu. Hezký den!

7 12
možnosti
Foto

O68t44t95o 45Č44e66r27n34ý

22. 11. 2012 10:35

Pokud jste se řídila dle jejich lajny, určitě.

10 5
možnosti
RH

Si to tak neber Ottíku, Kula tě pochválil a to je nejlepší vysvědčení pro tento článek. :-)

3 1
možnosti
PK

P35a27v82e44l 84K38u41l21a

22. 11. 2012 7:02

Zdaleka největší pochvalou jsou tvoje nadávky

3 5
možnosti
PK

P45a12v69e78l 20K98u46l21a

21. 11. 2012 23:36

No, já jsem to dnes schytal od Streita, když jsem napsal, že KSČM je pokračovatelkou KSČ. Pro vás karma

6 3
možnosti
SS
JH

J13a53n 71H72l12e21d23í28k

21. 11. 2012 23:22

čtvrtina národa, která poslušně vstala a šla vhodit rodné straně voličský hlas--- rozhodla o nás všech. Vracíme moc rudým konzervativcům, kteří neopustili třídní boj rabí Karla Marxe a budou nemilosrdně pronásledovat, hubit a vyhánět své ideologické nepřátele. Zatím NIKDE NEUKÁZALI, že umí vládnout jinak, t.j. humánně. Nebojte se== brzy se dočkáte.

5 2
možnosti
SS

Az na toho rabbi mate pravdu - Marx sice byl zidovskeho puvodu, ale zidmi, podobne jako Cechy a dalsimi slovany pohrdal a chtel je likvidovat ... Jeho naslednik Adolf z jeho teorii cerpal a pokusil se jeho myslenky naplnit ...

5 1
možnosti
MK

Tudíž ani nemůže existovat „katolická“ církev bez toho, aby se nehlásila k inkviziční ideologii, bez toho, aby nebyla spojována s minulým obdobím korunovaným „úspěchy“ v upalování čarodějnic a vraždění v křižáckých válkách, s obdobím „temna“, kdy autorativně vládla jediná církev právě s názvem, „katolická“. Pokud by, čistě teoreticky, církev, která se i dnes nazývá katolická, neměla s tímto období žádné ideologické sounáležitosti, proč by tedy, čistě logicky, se nazývala „katolická“?

.

Připomíná vám tenhle text něco, pane Černý?

.

KSČM by byla stranou dědečků a babiček, nostalgicky vzpomínajících na dobu mládí, budování, nadšení ze splynutí s panující mocí, stranou na pozvolném sestupu do zapomnění, kdyby jí současný zločinný a lidem nepřátelský režim nenalil mocnou infuzi do sklerotizujících žil. V podstatě ji reinkarnoval. Na tomhle mají všichni zdejší pravičáci svůj podíl viny, když nebyli - z důvodů ideologické pomatenosti - schopni včas kritizovat všechny ty modrácké hnusy..

8 3
možnosti
KS

Jak je to možné pane Černý a pane Kulo,že používáte demagogické argumenty,tak jako komunisté,když si nevěděli rady s reálným vývojem a přitom v textu vystupujete jako zapřisáhlí komunistobijci.Kde jste se vyučili?

3 1
možnosti

Jaká biafra ducha se konala?  Všiml jste si na koncertu Karla Kryla zkraje roku 1990 těch dobře živených a oblečených a sebevědomých studentů Vysoké školy zemědělské? Ti nevypadali, že by trpěli kolektivizací, pětiletkami. A ti studenti uměli toho Kryla nazpaměť. Kde by se to naučili, kdyby tu nebyla svoboda projevu, respektive zpěvu?

5 10
možnosti
Foto

Jasný a Kryla před listopadem 89 hráli každou sudou hodinu v tehdejším Československém rozhlasu

Vy jste prostě jen takovej malej kecka a překrucovatel, co? (lhářem si Vás už nazvat nedovolím, on by to zase mohl někdo prásknout a mohli by mi to smazat)Rv

7 2
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1827x
zastánce tradičních hodnot, které se přirozeně utvářely s vývinem společnosti a na nichž stojí základy naší evropské civilizace, aktivní odpůrce sovětské invaze, pol. vězeň, signatář CH77, emigrant ve Švédsku, redaktor Severských Listů, nyní v ČR. Zastánce de Gaullových ideí Evropy od Lisabonu až po Vladivostok.

Aktivní člen Trikolora hnutí občanů-

"Co je možné se udělalo, co je nemožné, se udělá!"

Seznam rubrik