Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ve včera zveřejněném rozhovoru s ředitelskou českého přistěhovaleckého úřadu bylo napsáno, že příval uprchlíků do Evropy není větší než v uplynulých letech, je pouze díky vzniku Islámského státu více medializován.

0 0
možnosti
PH

Panu Černému R^, možná jsem větší pesimista, ale já opravdu nevidím solidní řešení i kdyby se okamžitě zavřely hranice.

4 0
možnosti
MJ

Hezké brzké ráno.

Proč se nikdo z Vás neobrátí na Ameriku? Proč "nenapráskáte Americe? Vždyť ona za to může to je jasné. Jeden bloger se odvážil napsat o příčině. Bloger od kterého bych to nečekal. Byli překvapeni i jiní. Proč nenazvete věci pravými jmény a proč tedy Evropa nejde jako jeden muž za Amerikou? Zdá se, že to je tabu. Hezkou neděli přeji pane blogere a za sebe ...další Vaše články.

3 3
možnosti
MJ

Abych byl politicky tento píši opravu: ...a proč tedy Evropa nejde jako jeden muž a jako jedna žena za Amerikou?

2 0
možnosti
MN

Přední probruselští politici čímdál víc ukazují, jak jsou neschopní a bezradní amatéři. Místo aby řešili uhašení požáru lesa, tak se hádají, do kterých směrů se má požár odklonit.

Evropa je vážně ohrožená a náš probruselský hrdina Sobotka se raduje, že nebude muset přijmout povinných 1300 běženců, ale bude moct "dobrovolně" u nás přijmout možná mnohem víc tisíc běženců, kteří v nechráněné a naprosto otevřené Evropě velmi rychle zaplaví postupně všechny státy. Se vzrůstajícím množstvím budou běženci stále agresivnější a pomalu se mezi nimi začnou obnažovat propašovaní islámští bojovníci.

Tuhle situaci už dávno měli místo politiků vzít do svých rukou ti nejlepší sociální, vojenští a strategičtí odborníci v Evropě.

10 0
možnosti
Foto

To měli. Ale tam, kam nastoupí čistá odbornost, není místo pro politikaření. A to přeci nejde. Takže nic, jen hezké řeči a chlácholení.

3 0
možnosti
PB

...... se obávám, že si tem lavírováním zaděláváme na pěknej malér,- místo jasného a definitivního NE podbízivě naservírujem Bruselu ANO a ještě k temu dobrovolně ! Dej Bůh, aby se v české kotlině nějakej Pepa Novák neispiroval Breivikem ..... námořníci vers. domácí náckové a teror jako nadstavba, - to dokážou vymyslet enem velcííí frajeři  !!!   R^

3 0
možnosti
JS

Ve Svedsku se spojily dve opozicni strany (opozicni smlouva), aby zabranily protiemigracni strane cinnost v parlamentu. Tez odlozily volby az do roku 2022. Jakakoli kritika imigrace v tisku, TV i na internetu je kriminalizovana. O takove kontrole stada nemal Hitler ani poneti. Otazkou zustava, z jakych penez jsou svedsti politici financovani, nebo pred kym maji starch o svuj zivot.

12 0
možnosti
Foto

Přesně, zapomněl jsem to tam dopsat. Na ty peníze se mnozí ve švédských diskuzích také ptají. Stále to vypadá tak, že švédská tzv. pravice, která byla vždy proamerická, i v době vietnamské války, proamerická zůstala, zatímco sociální demokracie se proamerickou stala. Ty další strany jen lavírují. Je ale opravdu záhadou, kdo je a za co, do té národní sebevraždy žene.

3 0
možnosti
MF

Ano, chybí zde nějaký Churchill, všude okolo je jen samý neschopný úřednický srab, kam se člověk po Evropě podívá, améba jménem Sobotka jest toho typickým příkladem. Tak tomu bylo i těsně před II. světovou válkou. Řešíme v EU žárovky, výkon vysavačů, biopaliva, globální oteplení, utápíme se v pseudokorektnosti, bohužel pak už nezbývá sil na to hlavní, jak zachránit Evropu před invazí vetřelců. Zřejmě bude muset znovu zaznít: "Nemohu vám slíbit nic než krev, dřinu, slzy a pot", snad se nový Churchill přece jen najde. pokud ne, pak budiž nám Bůh milostiv, obávám se, že pak ani papežovy modlitby nepomohou!

10 0
možnosti
SB

Churchill by se našel velice snadno. Mezi desítkami a stovkami miliony lidí se vždy někdo takový najde.

Problém je v tom, že tomu musí odpovídat i společenská situace, tedy aby společnost ho akceptovala do příslušné funkce.

V pravdoláskařské Evropě by se Churchill neuplatnil.

7 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1827x
zastánce tradičních hodnot, které se přirozeně utvářely s vývinem společnosti a na nichž stojí základy naší evropské civilizace, aktivní odpůrce sovětské invaze, pol. vězeň, signatář CH77, emigrant ve Švédsku, redaktor Severských Listů, nyní v ČR. Zastánce de Gaullových ideí Evropy od Lisabonu až po Vladivostok.

Aktivní člen Trikolora hnutí občanů-

"Co je možné se udělalo, co je nemožné, se udělá!"

Seznam rubrik