Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

Taky kouříte pohanku, "politiku"?;-D;-D

0 0
možnosti
BM

Švédsko byla vždy otevřená a přehnaně liberální "země neomezených možností" a na to doplatilo.... O tom napsal hezkou knížku muzikant Ivan Hajniš, který tam dodnes žije a vyprávěl mi o tom... A není zrovna hezké vyprávění.

Avšak, záleží POUZE na nás abychom také tak nedopadli. Pořád se omílá ONI nás zaplaví a ONI k nám zavlečou islám. A v neposlední řadě ON nás ochrání. Nikoli. Pouze MY tomu můžeme zabránit. Máme zákony, předpisy. Nějaké právě šária tu prostě platit nebude a basta. Děláš binec, nedodržuješ zákony, tak sbohem....

A ne pořád jenom skuhrat-"ONI, ONI..."

5 0
možnosti
Foto

A to ještě nic není. V pondělní debatě (monologu) na TV Burrandov pan president pravil, že se sem bude valit 400 milionů migrantů z Nigérie. (Která má jen 186 mil. obyvatel).

Ale nebojte, on je zažene. ;-(

2 6
možnosti
Foto

Nebojte, to vychází nastejno. 10 mil. nás i tak ušlape.

5 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 2
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1827x
zastánce tradičních hodnot, které se přirozeně utvářely s vývinem společnosti a na nichž stojí základy naší evropské civilizace, aktivní odpůrce sovětské invaze, pol. vězeň, signatář CH77, emigrant ve Švédsku, redaktor Severských Listů, nyní v ČR. Zastánce de Gaullových ideí Evropy od Lisabonu až po Vladivostok.

Aktivní člen Trikolora hnutí občanů-

"Co je možné se udělalo, co je nemožné, se udělá!"

Seznam rubrik