Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Černý, dovolil jsem si sdílet tento Váš blog v naší skupině na Facebooku.

0 0
možnosti
TT

Jdu se podívat do diskuse, jak etatisti - svého času též muslimofilové - zadupou autora do země.

0 0
možnosti
Foto

Ani vyšetřování dvou vražd (v Rovensku p.Tr. a v Turnově) nedává policii dobrou vizitku. A to zde šlo o pachatele, který si už 20 let za vraždu odseděl a byl v okolí znám jako "nepřizpůsobivý". Ovšem zde byl možný motiv, aby nebyla policie obviněna z rasismu. V uvedeném případě je ten pán také asi Čech jako Brno. R^

0 0
možnosti
Foto

Kdoví, co ten Achmad věděl na někoho z naší policie či justice, že to takto nesmyslně zametli pod koberec.

Ale muselo v tom jet více našich lidí, protože nebylo v silách jednoho policisty, aby toto dokázal...

0 0
možnosti
Foto

Nemyslím, že šlo o klasickou korupci, to prostě nejde, pokud je v tom zainteresovaných tolik lidí, ale o vyšší zájmy kde stopy vedou právě do Libanonu.

2 0
možnosti
Foto

Pokud si o tomto případu máme něco solidně myslet, musíme si uvědomit základní fakta. Srdce není uloženo pod kůží, jak by se mohlo zdát ale je pod hrudní kosti. To znamená, že pokud se do něj chcete bodnout, musíte nejprve prolomit onu hrudní kost. Pravděpodobnost, že se do stejného místa trefíte dvakrát, je z kategorie fikce, takže pokud se bodla dvakrát, musela pravděpodobně zlomit hrudní kost ve dvou místech. Píše se, že byla pod vlivem nějakých drog. Neznám žádnou drogu, která by zcela eliminovala bolest. Může jí otupit, nicméně fyzické možnosti lidského těla nejsou neomezené ani po použití drog. Některé vás otupí, v tom případě není myslitelná energie, která je k podobnému bodání potřebná. Jiné vás zase nastřelí, čímž ovšem znásobí citlivost tedy i bolest. Kromě toho bodnutí do srdeční krajiny způsobí vnitřní krvácení, které samo o sobě přivodí oslabení organismu.

Zkrátka, verzi, že se někdo devětkrát bodne z toho dvakrát do srdce nikdy neuvěřím

10 1
možnosti
Foto

Žádné žebro nebylo zasažené, přesně mezi žebra. Což je unikát.

2 0
možnosti
MP

Ta "sebevrazda" musela nekoho stat dost penez. Nevim o pripadu, ktery by smrdel vic. Poslechl jsem si zaznam telefonatu Kateriny na tisnovou linku a pusobil na me velmi neveryhodne.

Krehka Aneta se sama devetkrat bodne do hrudniku (z toho dvakrat do srdce), v byte s ni jsou pritom dve dospele osoby, ktere se ji v tom udajne snazi zabranit, ale nepodari se jim to. Gratulace ceske policii a soudu, nekdo zase bude mit stedre Vanoce!

14 1
možnosti
Foto

To připomíná jednu hlášku: Je to jasná sebevražda, v dopise na rozloučenou je: "když jsem čistil pistoli, náhodou vyšla rána".

6 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1827x
zastánce tradičních hodnot, které se přirozeně utvářely s vývinem společnosti a na nichž stojí základy naší evropské civilizace, aktivní odpůrce sovětské invaze, pol. vězeň, signatář CH77, emigrant ve Švédsku, redaktor Severských Listů, nyní v ČR. Zastánce de Gaullových ideí Evropy od Lisabonu až po Vladivostok.

Aktivní člen Trikolora hnutí občanů-

"Co je možné se udělalo, co je nemožné, se udělá!"

Seznam rubrik