Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Ano, s clankem souhlasim, i kdyz by bylo od vsech, kterym lezi nejenomi drivejsi rezim v zaludku se pozastavit, kolik i dnesnich politiku z tzv. pravicoveho smeru maji a meli s komunistama stejnou minulost, pocinaje soucasnym predsedou Vlady Necasem. Nebo o tom se psat nesni??

1 0
možnosti
Foto

Ano, pišme třeba i o tom, ale je mnoho "bývalých", kteří se svým jednáním po r. 89 chtěli očistit a nelze jim nic vytknout. Jde o ty, kteří v těch bludech setrvávají stále a protlačují je.

1 0
možnosti
Foto

Zaorálka pokládám za demagoga, ale nikdo horší než Daniel Herman v čele ÚSTR být nemohl. Na tomto postu by mi nevadila ani Karolína Píková, ta by alespoň nechápala, co to ÚSTR je, takže by byla ideální kandidátkou.

Herman zakázal jakoukoliv diskusi o komunismu, aby náhodou někdo nezpochybnil oficiální demagogickou propagandu křesťanů z TOP09 a ODS.

1 3
možnosti
LK

Skvělý článek.

:-)R^

5 1
možnosti
JZ

Nevím za co Vás zavřeli, ale jedno vím zcela bezpečně a to,že nejste dle Vašeho vyjadřování  člověk, kterému by bylo možné plně důvěřovat.Spíš vypadáte jako zapšklý ,snad nešťastný muž, kteému se tak nějak život nepovedl,tak se snaží otravovat druhé, aby i oni měli nějaké problémy.Na Vaše jalové řeči už nikdo neskočí.Svět se posunul kousek dál a jiné problémy ho dusí.Hermani a další chod světa nezastaví, patří do krajiny zapomnění, tak jako mnoho jiných rádoby proroků.

3 14
možnosti
Foto

Pokud Vás otravuji, máte plné právo mi to říci, je tu diskuze, ale zároveň mi neupírejte stejné právo to říci Zaorálkovi a spol., pokud si to pletete s otravováním.

11 1
možnosti
Foto

Zdravím a děkuji.

2 1
možnosti
Foto

Státnice z Marxismu Leninismu byla v 80.letech povinná. Absolvovali ji filozofové, lékaři i inženýři. Vyčítat tohle panu Zaorálkovi není správné, možná byste si měl také doplnit mezeru ve vzdělání, abyste věděl, co vlastně ve skutečnosti filozofie Marxismu Leninismu obnáší.

4 11
možnosti
Foto

... ve "skutečnosti" (čti reálně) obnáší miliony mrtvých, pogromy a hladomory - zbídačování vlastního obyvatelstva, devastaci morálních hodnot atd.; tedy mezeru ve vzdělání, si doplň nejdříve ty, soudruhu. Ostatně s dědictvím tohoto "vzdělávání" se potýkáme i u nás dodnes, čehož obrazem je i naše realita. :-/Rv

10 3
možnosti
Foto

hlavně že se nebojíte o to, že mohl pan Herman jaksi v ÚVTR  skartovat dokumenty o kolaboraci, sionistech a katolících.

2 7
možnosti
ZK

Z44d50e35n46a 49K36o48č33í

14. 4. 2013 17:19

Oni tam dřív v ÚVTR  pracovali takřka výhradně samí komunisté, takže tu potřebnou řízenou skartaci už provedli i bez rad toho faráře, který jim do všeho furt jen kecal.  On sám nic skartovávat nemohl, zato desítky zaměstnanců mohli beztrestně nejen skartovat, ale i vynést stovky dokladů.

3 1
možnosti
MS

Státnici z marxismu-leninismu bych s. Zaorálkovi moc nezazlíval, složit ji museli všichni vysokoškoláci. Koneckonců komunisté říkali, že nepřítele je nutné poznat zblízka. Výživnější je ale informace, že s. Zaorálek dělal lektora na VUMLu. Dodnes je v jeho slovním i písemném projevu zřetelná míra kvalifikace k této činnosti.

8 2
možnosti
Foto

Nemohl dělat lektora na VUMLu, protože nebyl členem KSČ, angažoval se v rámci Československé strany socialistické v Ostravě. To mohu potvrdit osobně, protože jsem byl od r. 1998 jejím členem tamtéž. A velmi výrazně se také pan Zaorálek angažoval v listopadu 1989. Přímo bych ho pomluvil, že si udělal spolu s tajemnicí MěstV ČSS na revoluci mohopol.

4 2
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1827x
zastánce tradičních hodnot, které se přirozeně utvářely s vývinem společnosti a na nichž stojí základy naší evropské civilizace, aktivní odpůrce sovětské invaze, pol. vězeň, signatář CH77, emigrant ve Švédsku, redaktor Severských Listů, nyní v ČR. Zastánce de Gaullových ideí Evropy od Lisabonu až po Vladivostok.

Aktivní člen Trikolora hnutí občanů-

"Co je možné se udělalo, co je nemožné, se udělá!"

Seznam rubrik