Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

V tomto případě nesouhlasím.Vůbec nejsem obdivovatel Zemana.Naopak.Ale, že zvedl 60 navoněných panáků, aby jednou snad něco smysluplně dělali, je rozhodně dobrá věc.Ti zablácení, jak doufám, hoši, ho budou při čistění svých hradních šavlí pár neděl proklínat.

2 1
možnosti
Foto

To nevím, zda je to v tomto případě smysluplné, je to jen rádoby líbivé gesto. Myslím si, že Hradní stráž má 100% svoje opodstatnění, čili smysluplné, i když si také nemyslím, že by nám někdo chtěl prezidenta ukrást.

1 0
možnosti
DP

D10a33d41a51k 31P97e83t42r

4. 6. 2013 7:13

Pane Černé, je to vážně komické.  Dva blogeři se před krátkým  časem podivovali proč Zeman mlčí. A když promluvil, ten třetí jej ztrhal. Neříkejte, že to není komplot.

2 0
možnosti
Foto

To víte, každý večer se scházíme a hodnotíme Miloše Zemana.

1 1
možnosti
Foto

Jen dodatek k celému, trochu planému gestu: Hradní stráž je strážní jednotka, kde část je ve službě, část má pohotovost, část má volno a další část je mimo službu, možná existuje nějaká malá záloha. Tudíž ta jednotka má vlastně jen tolik mužů, kolik je potřeba. Pochybuji, že je tak silně předimenzovaná, že si může pustit stovku mužů někam jinam, což je rozdíl oproti standardní jednotce, která plní výcvikové úkoly a tudíž může podstatnou část mužstva uvolnit. Nehledě na vybavení.

A pak mě zaujalo, že velitel této jednotky žádá, nedává příkaz nebo rozkaz. To svědčí o dalším diletantismu hradní sešlosti, ani takové "pantátství" by se v projevu nemělo objevit.

Nechci se po Miloši Zemanovi vozit, jen jsem poukázal na kvality jeho okolí. Koloběžky sice nemají, ale ani v hlavách jim to moc neběhá.

4 3
možnosti
DP

D72a59d81a13k 69P64e41t74r

4. 6. 2013 6:59

Děkuji za informaci, dosud jsem nevěděl k jakému úkolu slouží hradní Hradní stráž.

Má vlastně jen tolik mužů, kolik je potřeba. Objevné, je to skoro jak v normálním životě. U pásu stojí tolik dělníků, kolk je potřeba.

3 1
možnosti
Foto

Ke kopnutí do Zemana jste využil i povodně. Pochybuji, že byste ho chválil, kdyby osobně plnil pytle pískem. Zase byste kopal.

3 3
možnosti
RK

On ale nic neplnil. Jen blbě žvanil.

5 2
možnosti
DP

D88a78d70a25k 79P72e10t38r

4. 6. 2013 5:47

Na rozdíl od vás jsem přesvědčen, že Miloš zeman zklamal. V první řadě se měl zajímat  o  vysvětlení tiskové mluvčí Vltavských kaskád, proč pozdě začali odpouštět. Cituji. V sobotu večer jsme neměli od hydrometeorologů žádnou předpověď o množství  srážek. Tak si položte otázku, kdo zklamal. Zeman nebo Jůlinka.

1 1
možnosti
KS

Ať udělá ten pan prezident Zeman cokoliv,je to  vždy špatné.Jó kdyby byl na jeho místě Karel,to by byla jiná.

6 11
možnosti
PK

Narážky na lety helikoptérou si mohl odpustit (sám letěl např.na sjezd ČSSD), no a narážka na novináře byla nejen nevtipná, ale hlavně nevhodná.

8 4
možnosti
HM

karma R^.........prší ,prší jen se leje z Hradu se nám Zeman směje..;-D;-O

4 8
možnosti
DP

D71a66d28a97k 33P43e17t76r

4. 6. 2013 5:48

A kdo by se nesmál, Svoboda nám nedal kontakty. Není to k popukání?

3 0
možnosti
Foto

Kladeč věnců možná mnoho jiných možností nemá. Až  na tu, vzít do ruky  polní lopatku a začít plnit pytle s pískem.

Upřímně řečeno, nemyslím si, že právě tato  práce je pro  téměř sedmdesátiletého muže to pravé ořechové. Ani  po Vás  bych něco takového nevyžadovala, byl-li byste na jeho místě.

7 4
možnosti
Foto

Jak jsem řekl, nikdo to po něm chtít nemůže, ale nemá plácat. To se na hlavu státu nesluší.

3 3
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1827x
zastánce tradičních hodnot, které se přirozeně utvářely s vývinem společnosti a na nichž stojí základy naší evropské civilizace, aktivní odpůrce sovětské invaze, pol. vězeň, signatář CH77, emigrant ve Švédsku, redaktor Severských Listů, nyní v ČR. Zastánce de Gaullových ideí Evropy od Lisabonu až po Vladivostok.

Aktivní člen Trikolora hnutí občanů-

"Co je možné se udělalo, co je nemožné, se udělá!"

Seznam rubrik