Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Trosku asi rozcerim souzneni dusi. Do USA prichazi mnozstvi nejruznejsich Martanu. Martane ze studie pana Cerneho ovsem vubec nejsou problemovi. Americane jsou asi prilis "hloupi" aby rozpoznali, ze se jedna o Martany, tak se s nimi normalne stykaji, i je bez problemu zamestnaji. Je jich zde asi 3% obyvatelstva (tech co se u scitani lidu hlasi ke svemu specifickemu Martanstvi) a vubec nevycnivaji. Chapu, ze USA je zeme pristehovalcu, cili skutecna 'civil society', kdezto evropske staty jsou narodni, jedna krev na NASI pude, tudiz skutecna obcanska spolecnost nema sanci kvuli spolecnosti narodni, cili nacionalisticke. Dle sociologu, 20% mensina je tragedie (viz Francie), 10% mensina seriozni problem, 5% zvladatelny problem. Jazyk hostitelske zeme je take dulezity. Mnoho Martanu jiz umelo anglicky nez do USA dorazili, kdo by se ale chtel ucit svedsky, ci PROBOHA cesky. Proto ta gheta, proto ta neprizpusobilost, ovsem z obou stran...

0 0
možnosti

Při dnešním čtení článku na NP - Švédsko na cestě kam? .. a při hledání dalších informací ke zvláštnostem Skandinávie, jsem poprvé narazila na "Zákon Jante" v článku - Norsko: země předem vybrané "pravdy" - http://www.gatestoneinstitute.org/5414/norway-islam-truth?anid=4

Dost mi to objasnilo to, co jsem zatím nebyla schopna pochopit, určitou část mentality Skandinávců, jejich  oddanost oficiálním informacím.. 

Zákon Jante - http://cs.wikipedia.org/wiki/Z%C3%A1kon_Jante

Článek - Janteloven (v diskuzi je vidět, jak to poznamenalo tamní mentalitu) - http://blogs.transparent.com/norwegian/janteloven/

A k Švédsku byly bezvadné články na NP od Čecha tam žijícího - 

ŠVÉDSKO: Socialistické multikulti peklo (1) - http://jdem.cz/brqg42

Socialistické multikulti peklo (2) - http://jdem.cz/brqrj7

Socialistické multikulti peklo (3) - http://jdem.cz/brqw29

Švédsko na cestě kam? - http://jdem.cz/brw5j7

Samozřejmě karma, pane Černý, dík..

0 0
možnosti

Ještě zajímavý článek (pro mě naprosto nesmyslně udělaný průzkum) 

"Imigrace je pozitivní pro Norsko" -http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Innvandring-er-positivt-for-Norge-Det-mener-de-fleste-av-oss-7940622.html

Včera jsem k tomu průzkumu našla ještě kritický rozbor, který ty výsledky dost neguje, ale dnes už ten článek na netu není, nebo co - 

Studie o přistěhovalectví - https://www.rights.no/2015/03/undersokelser-om-innvandring/

A proti tomu trendu tam bouří žena - Hege Storhaug

Díky Hege Storhaug - http://jdem.cz/brw5p6 

- https://twitter.com/hegestorhaug

- https://www.facebook.com/hege.storhaug.5

0 0
možnosti
Foto

Dobrý článek pane Černý, až na ten závěr (Marťani?!) Čeho se bojíte? A v demokracii? Myslím si, a také jsem to vždy prosazoval, že je třeba věci nazývat pravými jmény, protože jinak to nemůžeme správně řešit, natož vyřešit. Jestliže něco spáchá rodilý Čech, má to být takto napsáno, jestliže něco spáchá Ukrajinec, má to být takto napsáno, jestliže něco spáchá Rom (a nebo cikán, protože některý cikán, když ho nazvete Romem se urazí, neboť se za Roma nepovažuje), má to být takto specifikováno a nemá to být skrýváno líbivými frázemi o "nepřizpůsobivých" apod. Teprve pak bychom přesně věděli, jakou kriminalitu, kde a kdo vlastně páchá a mohli bychom i zjišťovat proč ji páchá a řešit to komplexně, včetně policejní prevence a represe. Bohužel "demokratické pokrytectví" přímo kvete, nutí mnohé státní orgány nejen přikrášlovat statistiky, ale lidem i přímo lhát, a proto takřka nic nelze vyřešit ku prospěchu většiny slušných obyvatel. Velká škoda! Vám ale velká karma! Ať se Vám daří - a nedejte se! MN:-)

0 0
možnosti
Foto

Máte samozřejmě pravdu, já jsem těmi Marťany ten problém chtěl zveličit a také jsem se držel slovního obsahu zprávy. 

Před nějakým rokem byl postižen jeden švédský policista, který si dělal seznam jmen, kteří byli známí krádežemi v obchodech. Byli to finští Cikáni. Bylo s ním zahájeno kárné řízení. Takže?

2 0
možnosti
Foto

R^

Vidíte, pane kolego. Též jste se v posledním souvětí musel uchýlit k hyperkorektnosti.

Pravdu díte. Pokud nebudeme problémy správně pojmenovávat, nemůžeme je ani řešit. A až to přestoupí jistou mez, ztratíme jakoukoliv možnost vůbec něco řešit. To už ovšem bude velmi pozdě.

Vlastně můžeme shledat paralelu u našeho domácího letitého problému. Též se nesmí objektivně pojmenovávat. Takže pomaloučku, potichoučku bobtná, až bouchne.

4 0
možnosti
Foto

Jistě bude pravdou, že za tou kriminální aktivitou nejsou 100% jen přistěhovalci, ale byli to oni, kdo v posledních 20 letech švédskou společnost změnil.

Ano, zvláštní je, že když o blbovi neřekneme, že je blb, protože se evidentně chová jako blb, tak se tak může chovat hodně dlouho, pokud ho někdo tak nenazve. Pak ostatní se najednou probudí a vidí blba. Proč ho neviděli dříve? Možná si to mysleli, ale byli naučeni tak, že se to nahlas neříká a tak jeho blbosti tolerovali. Cesta do pekel.

6 0
možnosti
Foto

Pěkné a karma. Pište prosim vic.

5 0
možnosti
Foto

Jaksi se mi nechce věřit, že muslímové stojí za distribuci drog.

1 3
možnosti
Foto

Práci dalo najít v tom něco konkrétního. Dík.

4 0
možnosti
Foto

Tak se nám buď švédští blonďáci zvrhli.......nebo.....ne, na to nechci ani pomyslet. Fuj, jaká nekorektní myšlenka mě to napadla.R^;-)

7 0
možnosti
Foto

Blonďáka abyste dneska pohledal ... Na náměstí Segeltorget, což socialisticky vystavený betonový střed Stockholmu, to dnes vypadá jak na tureckém bazaru.

9 0
možnosti

R^ Zůstává otázka: když to špatné vidíme my, proč to nevidí odpovědní? Ženská za tím nebude, tak jako zase prachy?! Nedej Bože, že multikulti!!!

3 0
možnosti
Foto

Také mi ti nejde na rozum. Navíc na to nemají peníze. Vzdáleně za tím ženy jsou. Ty jsou nejaktivnější sluníčkářky v těch končinách.

7 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1827x
zastánce tradičních hodnot, které se přirozeně utvářely s vývinem společnosti a na nichž stojí základy naší evropské civilizace, aktivní odpůrce sovětské invaze, pol. vězeň, signatář CH77, emigrant ve Švédsku, redaktor Severských Listů, nyní v ČR. Zastánce de Gaullových ideí Evropy od Lisabonu až po Vladivostok.

Aktivní člen Trikolora hnutí občanů-

"Co je možné se udělalo, co je nemožné, se udělá!"

Seznam rubrik