Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

K té registraci k DPH, to je výmysl Evropy, aby se pokud možno už v zárodku zamezilo podnikání v DPH.

0 0
možnosti

P64e45t53r 41S55k10á80c11e79l

19. 1. 2016 20:59

Karma. Potvrzuje se opět, že stát se organizované násilí. Je načase poohlédnout se po světě, kde správa státu funguje tak, že všechny zúčastněné strany jsou spokojeny. A systém aplikovat, tvrdě, bez pardonu. Zdravého rozumu je nám třeba...R^

0 0
možnosti

Jezinkote. Konecne se nasel hlas, ktery take navrhuje reseni. Jen otazka. Nevyrostl jste ve Zline? Nebo rodice tam nepracovali? To bylo "moto" batoveho systemu. I sam Bata to provadel. Jeden vtip se povida jeste dnes. Pan Bata poznal pri navsteve USA, jak lacino a rychle Ford stavel prostovy pro vyrobu, privezl plany domu do Zlina a stavel. Rikalo se, ze i velikost oken a jeich rozdeleni bylo stejne jako u Forda. (v palcich a ne v mm). Dekuji za osvezujici prispevek.

0 0
možnosti
Foto

Jakou jinou informaci, nebo informaci navíc stát dostane oproti jejímu dodání v papírové formě?

0 0
možnosti
Foto

Dostane všechny informace o obchodních partnerech. Nejen osobní kontakty, adresy atd., ale oni chtějí i smlouvy, dokonce i mailovou korespondenci, to jsem ani neuvedl.

0 0
možnosti

Pane Cerny, CR je i moje. (filosoficky receno). I ja jsem zodpoveden za tento nesmysl ( filosoficky receno). Reseni tohoto problemu (jeden z mnoha dalsich) je se branit. Zde je dobra obchodni komora. Nepomuze-li to, tak treba soudit. Nastava vsak otazka. Budeme vsichni tak silni a dusledni tento problem vyresit? Nebo je to jen clanek jako dobry vtip. Podle komentaru pod mim diskuznim prispevkem ukazuje na usmevny vtip. I vy, se znalosti ze Svedska, nam reseni ani nenaznacujete. Osobne verim, ze vas clanek vypadne ctenarum z mysli uz mozna zitra. A "uredni siml" zase vyhraje.

2 0
možnosti
Foto

Řešení? Ono není žádné, pokud některá z politických stran nebude mít takovou převahu, aby to opět zrušila. Jiné není. Ve Švédsku jsem toto nezažil a to jsem se trochu v ekonomice pohyboval, mám mj. i švédské střední ekonomické vzdělání. Nevím, třeba už je to i tam jiné. Tady jde navíc o kontrolu občana až do puntíku.

0 0
možnosti
Foto

Tento stát je momentálně Babiš-stát.

3 1
možnosti
Foto

Díky. Občas i spolu souhlasíme.

0 0
možnosti
Foto

Celý život slušní doplácí na existenci lumpů, kvůli kterým je od státu zavedena spousta opatření, která nám komplikují život a lumpům prokazatelně vadí mnohem méně.

6 1
možnosti
Foto

Víte, ti lumpi, ti to mají ošetřené a jsou vždy krok napřed. Těch se to netýká. V sítí uvázne maximálně nějaký lupičský neumětel, ale dopad to má z 99% na slušné lidi.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS