Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Zkušené bytaře zadržela zásahovka. Kradli v celé zemi, aby policii zmátli.

0 0
možnosti
Foto

Mám známého ve Švédsku, který tam žije již od roku 1968.

Když jsem se jej e-mailem dotázal, zda je pravda, co se u nás píše o problémech s migranty ve Švédsku, tak mi vůbec neodpověděl.

Stejně tak mi e-mailem neodpověděla naše známá, která žije v Mnichově, třebaže při návštěvě v létě 2015 (tedy ještě před hlavním přívalem migrantů) říkala, jak je v Mnichově situace katastrofální a že se s manželem chystají na důchod do ČR.

Zřejmě Švédové, ani Němci vůbec nesmějí o problémech s migranty psát.

Známá z Mnichova říkala, že jakékoliv projevy proti migrantům jsou pod sankcemi zakázané a že z okolí nezná nikoho, kdo by volil Merkelovou.

Je to celé nějaké podivné, jak vysoké procento hlasů strana Merkelové dostala při loňských volbách v některých spolkových zemích. A z mainstreamu pořád čteme a slyšíme, jak vysokou podporu má Merkelová od německých občanů.

1 0
možnosti
VV

Ja vim, ze mate bujnou fantasii.

V Mnichove je opravdu situace tak katastrofalni, ze prumerny byt o rozloze 100 m² stoji pres 2000 € mesicne. A vubec je to nejdrazsi nemecke mesto.

Ovsem je zvlastni, ze 80% nemcu touzi v tomto katastrofalnim meste zit, a nejlepe na Schwabing.

0 0
možnosti
Foto

To Brno v titulku je taková mírně děsivá předzvěst. Máme tady sebevražednou kombinaci na radnici - ANO, TOP 09 a neskutečné Žít Brno (proti kterému je Matěj Stropnický racionální pravičák). Začalo to losováním bytů pro nepřizpůsobivé a teď máme plán na multikulti obohacení - chceme se stát vstupní branou do ČR.

Do důchodu to mám asi 17 let a už vybírám místo kam se přestěhuji...Jedna dcera už žije mimo ČR a tu mladší asi vezmu s sebou.

2 0
možnosti
Foto

Ještě že se toho asi nedožila paní Alamo:

Paní Alamo ze Stockholmu na projevu lidové stranyv Prostějově. Osvobozený našinec 15.6.1947

V Československu dlí na přednáškovém turné píAnna Alamo ze Stockholmu. Paní Alamopřednášela v Prostějově a byla tamtéž přítomna na veřejném projevu lidovéstrany na Masarykově náměstí. Mohla se tak sama přesvědčit a také sepřesvědčila, že není pravdou, co se jinde o nás píše, nýbrž že každá strana máu nás možnost volného a svobodného projevu. Od Švédů bychom se hodně mohli přiučit, pokud se týče poctivosti adodržení daného slova. Tyto krásné vlastnosti, které jsou tam domovem, utrpělyhodně za války příchodem různých uprchlíků, ale i přesto i nyní mohlo být Švédsko vzorem.

1 0
možnosti
VK

V Brne v patek vrazda matky dcerou. V Liberci nalezen mrtvy novorozenec....Cernou kroniku ma na starosti Juda pane Otto;-D

2 8
možnosti
Foto

Dnes v podvečer: probodnutý muž v Göteborgu, zastřelený muž na náměstí v Malmö.

5 0
možnosti
KK

Bohuzel se zde lide boji protestovat aby je nahodou nevyhodili z prace. Smutne...ackoliv se ze Svedska nehodlam odstehovat musim konstatovat ze svedove jsou Mirem zdevastovany narod

15 0
možnosti
VV

Na jiznim plzensku minuly tyden lupici vykradly nekolik domacnosti. Taky to neni zadny problem.

2 11
možnosti
JN

J96i59ř83í 87N27o68s70e70k

12. 2. 2017 17:35

A křičelY přitom Allahu Akbar?

14 0
možnosti
MK

R^R^ Nelze vyčítat muslimům jejich chování při vědomí, v jakém prostředí byli vychováváni a ve většině čemu věří. To se nedá (ve většinovém %) překonat i tou nejlepší integrací. Integraci (při všech těch lží, které přišedší provozují) nevěřím; řešením je nulový příjem!!!

10 0
možnosti
VV

Ani ja nevycitam komunistum jejich chování při vědomí, v jakém prostředí byli vychováváni a ve většině čemu věří.

0 13
možnosti
Foto

Já myslím, že integrace má nárok na úspěch pouze pokud podíl nově příchozích zůstane pod určitou kritickou hranicí. Pak jsou nuceni se naučit jazyk, kulturu i zvyky hostitelské země, tedy obrazně řečeno s ní splynout. Jakmile se ten podíl lokálně zvýší, tak si začnou tvořit své vlastní paralelní socio-ekonomické struktury a pro imigranty je pak snazší komunikovat s těmi paralelními strukturami (které jsou jim jazykově i kulturně bližší) než s těmi oficiálními.

Síla si v přírodě vždy hledá cestu nejmenšího odporu. S tím nic nenaděláme.

8 0
možnosti
Foto

Integrace nemá šanci skoro nikdy, pokud jde o falešné azylanty.

11 0
možnosti
PB

.... zval sem ju k nám !,- jako že nám može ty svoje moudra vysmahnout do ksichtu rovnou ve vinohradu,- sem teda neopomněl zmínit, že sa tetiny docela slušně vohánijou motykama a stréci dokonale ovládajou lopaty a krumpáče !,- dodneška mi nejni jasný proč nepřijela ?!?,- ..... je teda možný že má nyčko starosti s tema slovenskejma tetkama kerý močijou na Korán a ešče ho k temu podpalujou, ale to ju nijak neomlouvá !,- ..... a tak sme sa tady na tu jeji pravdoláskovou osvětu těšili!R^

8 0
možnosti
JZ

Vas diskusni prispevek Petre je psan severo-zapado-jiho-vychodoceskym, doplnen hanacko-valassko-slovacko-vymyslenym narecim, jakym v nekterych "lidovych" filmech mluvi herci pod taktovkou jazykovych expertu z prazske filmove branze. Od podobneho experta jsem se ze vcerejsiho tisku dovedel - v souvislosti s umrtim zpevacky Jarmily Sulakove - ze na Valassku existuje lidovy folklor. Kde existuje folklor nelidovy, bohuzel neuvedl.

Neberte prosim moji reakci jako kritiku. Vas prispevek jsem pouze "zneuzil" k upozorneni na fuserstvi dobre placenych profesionalu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1827x
zastánce tradičních hodnot, které se přirozeně utvářely s vývinem společnosti a na nichž stojí základy naší evropské civilizace, aktivní odpůrce sovětské invaze, pol. vězeň, signatář CH77, emigrant ve Švédsku, redaktor Severských Listů, nyní v ČR. Zastánce de Gaullových ideí Evropy od Lisabonu až po Vladivostok.

Aktivní člen Trikolora hnutí občanů-

"Co je možné se udělalo, co je nemožné, se udělá!"

Seznam rubrik