Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Barbarský čin je jezdit po vesnických kulturácích a ubohým, nepříliš chytrým strýcům vyprávět, jak je ta zlotřilá EU donutí mít v místní hospodě 53 druhů záchodů pro všechna uznaná pohlaví a podobné debility pro pologramoty, které zvesela ještě donedávna vyprávěl váš šéf z Trikolory. Viděla jsem dvě ta vystoupení a přiznám se, že jsem velmi intenzivně prožívala ten nepříjemný pocit, kdy se stydíte za někoho jiného. Trapnost, ubohost, lacinost. Socha Koněva lže, Koněv Prahu neosvobodil a k nám zavlekl diktaturu podobně hnusnou, jako byl nacismus.

13 12
možnosti
Foto

Mám obavy, že nemáte sebemenší ponětí o tom, o čem píšete.

11 9
možnosti
ZM

pane Černý... netřeba chodit do daleké minulosti vzniku Republiky a stržení Mariánského sloupu... stačí do padesátých a šedesátých let Jihozápadních Čech... tehdy aktivní revolucionáři, kterým nic nehrozilo, bourali pomníky a pamětní desky osvobození Americkou armádou... nepřipadne vám to podobné s dneškem?

10 0
možnosti
PC

Výborný článek, jeden z mála tady na blogu, který opravdu velmi střízlivě hodnotí tuto barbarskou "akci" tzv. všehoschopných, nevážících si ani vlastního národa, který by nejraději snad zničili nebo jej opět hodili jako kořist mocnostem, ať už kterýmkoli.

Velká karma R^R^R^

14 6
možnosti
Foto

Super, ale Franta Sauer sledoval cíl spálit všechny mosty, spojující nás R,-U. Tentýž cíl sledují obrazoborci dnešní.

A pro spravedlnost naše diplomacie usilovala o návrat těch odvlečených našich občanů, odpískal to až náš velvyslanec v SSSR někdy na počátku 50. let.

jinak těch sovětských delegací tu bylo v r. 1968 neurekom, mám vytipováno jiné soudruhy, kteří mohli krýt zvědavost sovětské rozvědky, snažící se zmapovat naše území.

3 3
možnosti
Foto

Jistě, dotazy se vznesly, ale muselo být každému jasné, že pokud se nezakročilo hned, byla to taková z nouze ctnost.

3 2
možnosti
Foto

Jste na stejné straně jako Falmer,Ondráček, Semelová a všichni další komunisti...jak se tam cítíte?Konzervativně pravicové?Jediná chyba je v tom,že ta normalizační ostuda nezmizela už dřív...

8 9
možnosti
Foto

Od vás očekávána reakce, tudíž nezajímavá.

16 5
možnosti
KP

Děkuji za normální rozumný pohled. R^

20 8
možnosti
JK

Čemu vy říkáte rozumné, to by se člověk picnul.

0 4
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1827x
zastánce tradičních hodnot, které se přirozeně utvářely s vývinem společnosti a na nichž stojí základy naší evropské civilizace, aktivní odpůrce sovětské invaze, pol. vězeň, signatář CH77, emigrant ve Švédsku, redaktor Severských Listů, nyní v ČR. Zastánce de Gaullových ideí Evropy od Lisabonu až po Vladivostok.

Aktivní člen Trikolora hnutí občanů-

"Co je možné se udělalo, co je nemožné, se udělá!"

Seznam rubrik